مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج

افراد برای ورود به کشور انگلستان راه های مختلفی را می توانند انتخاب کنند. یکی روش های متدوال مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج بوده است که این کشور برای اعطای ویزاهای نامزدی و ازدواج قوانین و مراحل بخصوصی را درنظر گرفته است. متقاضیان این امر با آشنایی از شرایط کسب ویزاهای ازدواج و نامزدی انتخاب درستی را برای هرگونه اقدامی خواهند داشت.

– ویزای نامزدی :

افرادی که به دنبال کسب ویزای نامزدی در کشور انگلستان می باشند حداقل ۱۸ سال یا بیستر باشند. ویزایی که برای ویزای نامزدی صادر می شود اعتبار ۶ ماهه دارد که افراد در مدت زمان تعیین شده فرصت دارند که ازدواج خود را بصورت رسمی ثبت کنند. لازم بذکر است که متقاضیان باید امکان ثبت ازدواج را داشته باشند این نکته بدین معناست که چند همسری در بریتانیا مورد قبول و قانونی نمی باشد و وضعیت تاهل هر فرد بصورت کامل شفاف باید باشد.
افرادی که برای ویزای نامزدی اقدام می کنند باید نامه ای به عنوان استطاعت مالی به مدت ۶ ماهه به سفارت ارائه دهند که توانایی بر طرف کردن هزینه های این مدت زمان را در خاک انگلستان دارند بدون دریافت هیچ کمک هزینه در مدت ۶ ماه به زندگی خود ادامه دهند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای نامزدی به شرح زیر می باشد؛

۱- پاسپورت های قدیمی و جدید
۲- عکس رنگی
۳- نامه استطاعت مالی
۴- مدارک توجیه کننده برای آینده افراد مثل محل ست بعد از ازدواج
۵- مدارک اثبات حقیقی بودن ازدواج و ارتباط با همسر در کشور انگلستان که شامل عکس و فیلم و پرینت تلفن، ارتباط های مجازی و سایر مدارک اثبات کننده

– ویزای ازدواج :

بصورت معمول ویزای ازدواج برای متقاضیانی صادر می شود که از این طریق با یک شهروند و یا فردی که اقامت انگلستان قصد زندگی و اقامت در انگلستان دارند.
یکی از مهم ترین شروط برای ویزای ازدواج کشور انگلستان وضعیت مالی افراد می باشد. از همین رو افراد شرط حداقلی حقوق را باید برآورده کند که در حال حاضر برای دو نفر ۱۸۶۰۰ پوند در نظر گرفته شده است. فردی که در انگلستان زندگی می کند می تواند براحتی این موضوع را اثبات کند.
در وهله ی اول برای متقاضیان یک ویزای ۳۳ ماهه صادر می شود و پس از سپری شدن این مدت زمان و بررسی های لازمه برای صحت این ازدواج ۳۳ ماه دیگر تمدید خواهد شد که پس از آن فرد اقامت دائم خود را دریافت می کند. لازم بذکر این قانون در ارتباط با ویزای نامزدی هم صادق می باشد و افراد پس از سپری کدن مراحل ویزای نامزدی و ازدواج، مدت زمان ذکر شده را پشت سر خواهند گذاشت.
افرادی از طریق ویزای ازدواج در کشور انگلستان اقدام کرده باشند می توانند در این کشور مشغول به تحصیل و یا کار شوند.
افراد می توانند از طرق های دیگر از جمه توریستی و تحصیلی وارد خاک انگلستان شوند و به ویزای ازدواج تبدیل کرده و به زندگی در کشور انگلستان ادامه دهند. لازم بذکر است متقاضیانی که با ویزاهای دانشجویی، کاری و یا توریستی بالای ۶ ماه در انگلستان هستند می توانند از این قانون بهره مند شوند.
بصورت معمول افراد پس از انجام کارهای اداری و تعیین وقت سفارت مدت زمان زیادی را نباید در انتظار جواب سفارت باشند، مدت زمان بررسی این نوع درخواست توسط سفارت معمولا سه هفته بطول می انجامد.
نکته آخر زوج و یا زوجه ای که اقامت قانونی کشور انگلستان را داشته باشد نباید از هیچ منابع مالی و کمک های دولتی استفاده کرده باشد. متقاضیان اخذ ویزاهای نامزدی و ازدواج کشور انگلستان نیازمند مدرک زبان IELTS LIFE SKILLE می باشند.
مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مراحل انجام پروسه مختلف می باشد. موسسه آریاناپارس با بهره گیری از چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بسیتر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به کشور انگلستان را فراهم آورده است.

 

شرایط مهاجرت به انگلستان

کشور انگلستان به صورت مداوم در لیست برترین کشورهای دنیا برای مهاجرین قرار دارد. دولت انگلستان برای مهاجران به این کشور شرایط به خصوصی را در نظر گرفته است. افراد برای بهره مندی از این خدمات به فکر مهاجرت به انگلستان بوده و راه های ورود به این کشور را جستجو می نمایند.

روش های گوناگونی برای مهاجرت به انگلستان در دسترس متقاضیان ایرانی قرار دارد. تحریریه مجموعه آریاناپارس به عنوان تنها مرکز مشاوره ایران که دارای مجوزهای رسمی اعزام نیروی کار و اعزام دانشجو می باشد، قصد دارد در ادامه  این مقاله، علاوه بر برسی شرایط و راه های مهاجرت به انگلستان، به این سوال پاسخ دهد که مهاجرت به انگلستان تا چه اندازه ممکن و در عین حال معقول است.

مهاجرت به انگلستان در گذر زمان

انسان های مدرن برای اولین بار در دوره پالئولیس وارد انگلیس شدند، اما تا زمان حمله رومیان (قرن اول قبل از میلاد) هیچ سابقه تاریخی برای مهاجرت به انگلستان وجود نداشت. با سقوط امپراتوری روم غربی، آنگلوساکسون ها ( حدود ۵ قرن بعد از میلاد) و وایکینگ ها (قرن ۸ میلادی) به انگلیس بزرگ حمله و مهاجرت کردند. در سال ۱۰۶۶ ، نورمن ها با موفقیت کنترل انگلستان را به دست گرفتند و در سال های بعد، مهاجرت هایی در مقیاس کوچک صورت گرفت. در قرن نوزدهم، با ورود افراد از مستعمرات انگلیس، مهاجرت افراد خارج از اروپا در مقیاس اندک آغاز شد.

از سال ۱۹۴۵، مهاجرت به انگلستان بر اساس قانون تابعیت انگلیس، به ویژه از جمهوری ایرلند و از امپراتوری سابق انگلیس به ویژه هند، بنگلادش، پاکستان، کارائیب، آفریقای جنوبی، نیجریه، غنا، کنیا و هنگ کنگ صورت گرفت. سایر مهاجران نیز به عنوان پناهجو وارد این کشور شده و تحت حمایت سازمان ملل به عنوان پناهنده از آنها حمایت گردید. از سال ۲۰۱۰، میانگین سالانه ۴۹۵۰۰۰ شهروند غیر بریتانیایی با هدف ماندن ۱۲ ماه یا بیشتر به انگلیس نقل مکان کردند. به طور متوسط ​​سالانه ۱۹۰،۰۰۰ نفر برای مهاجرت به انگلستان اقدام می نمایند.

با وجود حضور برترین دانشگاه های دنیا در کشور انگلستان، بسیاری از مهاجران برای دست یابی به آموزش ایده آل این کشور را به عنوان هدف نهایی خود انتخاب کردند. بر اساس اعلام یونسکو، کشور انگلستان پس از آمریکا، دومین تعداد دانشجویان بین المللی را به خود اختصاص داده است. یکی فاکتورهای تاثیرگذار برای مهاجرت به انگلستان، مبحث زبان انگلیسی می باشد. فراگیر بودن زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم در سراسر جهان احتمالاً عامل مهمی در تصمیمات بسیاری از مردم برای انتخاب انگلستان به عنوان مقصد خواهد بود.

روش های مهاجرت به کشور انگلستان

اداره مهاجرت انگلستان روش های متنوعی را برای پذیرش نیروی مهاجر به این کشور تعیین کرده است. روش هایی که دولت انگلستان برای علاقه مندان مهاجرت به این کشور در حال حاضر ایجاد کرده است در چند دسته کلی طبقه بندی می شوند. در ادامه این روش ها را به اختصار مرور می کنیم:

مهاجرت کاری

کشور انگلستان، شرایط سخت تری را نسبت به سایر کشورها برای ویزای کار دارد و افراد در صورت بهره مندی از سوابق کاری درخشان می توانند برای کسب ویزای کار کشور انگلستان اقدام نمایند. متقاضیان در صورت سه سال کار و پرداخت مالیات می توانند اقامت دائم این کشور را دریافت کنند.

برای اطلاع از شرایط کار در کشور انگلستان این مطلب را مطالعه نمایید: 

کار در انگلستان

مهاجرت تحصیلی

تحصیل کردن در کشور انگلستان برای بسیاری از افراد قابل توجه و با اهمیت است چرا که نظام آموزشی این کشور شرایط متفاوتی را برای دانشجویان در نظر گرفته است. دوره های تحصیلی در کشور انگلستان یک سال کمر از سایر کشورهای دنیا می باشد. به صورت معمول دولت انگلستان از ۶ سالگی درهای تحصیل را برای مهاجران گشوده است.

برای اطلاع از شرایط تحصیل در انگلستان این مطلب را مطالعه نمایید: 

تحصیل در انگلستان

پناهندگی انگلستان

یکی از روش های مهاجرت به انگلستان روش پناهندگی است. شرایط پناهنده های مقیم انگلستان نسبت به سایر کشورهای اروپایی بهتر می باشد. به صورت کلی روش پناهندگی به عنوان راهی مطمئن معرفی نمی شود. در حدود ۳ هزار نفر ایرانی درخواست پناهندگی خود را به دولت انگلستان ارائه داده اند.

برای اطلاع از شرایط پناهندگی به مطلب 

پناهندگی انگلستان وب سایت آریاناپارس مراجعه نمایید.

سرمایه گذاری

با توجه به تغییر قوانین صورت گرفته در خصوص روش های سرمایه گذاری در انگلستان، مهاجرین ایرانی فقط با ارائه ۲ میلیون پوند موفق به اخذ ویزای سرمایه گذاری انگلستان می شوند. از همین رو تعداد متقاضیان این روش به شدت کاهش یافته است و راه های جایگزین را برای مهاجرت به انگلستان انتخاب می نمایند.

برای اطلاع از شرایط سرمایه گذاری در انگلستان این مطلب را مطالعه نمایید: 

سرمایه گذاری در انگلستان

موانع مهاجرت به انگلستان چه چیزهایی هستند؟

مهاجرت به هر کشور با چالش هایی همراه است. از همین رو دانش کامل از مزایا و معایب مهاجرت به انگلستان، دید درستی را به علاقه مندان این کشور می دهد. چهار چالش اصلی مهاجران در هنگام  ورود به کشور انگلستان و یا برای ورود به این کشور را مورد بررسی قرار می دهیم.

آب و هوا

یکی از بزرگترین چالش های مهاجرت به انگلستان، شرایط آب و هوایی این کشور می باشد. به صورت معمول باید آمادگی روز های بارانی زیادی را در سال داشته باشید. این نکته بدین منظور است که هم تمهیدات لازم را برای ورود فراهم کرده و هم از لحاظ روحی خود را آماده نمایید.

هزینه های زندگی

متوسط هزینه های زندگی در کشور انگلستان نسبت به سایر کشورهای اروپایی بالاتر است. از همین رو یکی از موانع مهاجرت به انگلستان را می توان هزینه های زندگی در این کشور بیان کرد. به صورت معمول هزینه های زندگی در انگلستان بین ۹ تا ۱۲ هزار پوند در سال در نظر گرفته می شود.

با مراجعه به صفحه 

زندگی در انگلستان از شرایط زندگی در این کشور مطلع شوید.

ورود سخت

با توجه به قوانین کشور انگلستان، ویزای کار و سرمایه گذاری به ندرت برای ایرانی به سرانجام می رسد. در خصوص این مطلب می توان اشاره کرد که فرصت های شغلی اعلام شده مختص افراد بریتانیا و کشورهای اتحادیه اروپا می باشد. از همین رو افراد کمی قادر خواهند بود تا ویزای کار انگلستان را دریافت نمایند. در خصوص سرمایه گذاری هم همین موضوع صدق می کند. میزان بودجه تعیین شده برای ویزای سرمایه گذاری با احتساب قیمت ارز، در حدود ۲۸ میلیارد تومان می باشد.

اقامت طولانی مدت

دوره زمانی اخذ اقامت در کشور انگلستان بسیار طولانی مدت می باشد. به صورت معمول بازه زمانی اخذ اقامت در انگلستان بین ۵ تا ۷ سال تخمین زده می شود. در صورت اقدام از روش های کاری و سرمایه گذاری این مدت زمان به ۴ تا ۵ سال تغییر می کند.

مهاجرت به انگلستان تا چه حد امکان پذیر است؟

با توجه به موارد ذکر شده، همواره مهاجرین زیادی کشور انگلستان را به عنوان هدف نهایی خود برای زندگی انتخاب می نمایند. کشور انگلستان به عنوان یکی از برترین کشورهای اروپایی به حساب می آید. از همین  در ادامه می خواهیم چهار دلیل برای اثبات این مدعا بیاوریم، که چرا مهاجرت به انگلستان ممکن است.

سرعت عمل بالا

بازه های زمانی پروسه مهاجرت به انگلستان در سریع ترین زمان ممکن اتفاق می افتد. این نکته بدین معناست که متقاضیان در صورت اقدامات لازمه از جمله پذیرش دانشگاه و یا دریافت پیشنهاد کاری می توانند در بازه زمانی کمتر از ۱ ماه امور مربوط به سفارت و اخذ ویزا را به نتیجه برسانند.

زبان انگلیسی

با توجه به انگلیسی زبان بودن کشور انگلستان، متقاضیان مهاجرت به این کشور با دانش انگلیسی قادر خواهند بود برای این کشور اقدام نمایند. زبان انگلیسی به عنوان قابل دسترس ترین زبان در ایران شناخته می شود. 

موسسه زبان آریاناپارس با ارائه دوره های متنوع را برای متقاضیان مهاجرت به انگلستان جهت افزایش دانش زبان و یا کسب مدرک زبان ارائه می دهد.

درآمد ماهیانه مناسب

متوسط درآمد افراد در کشور انگلستان، نسبت با سایر کشورهای اروپایی بیشتر است. متقاضیان در صورت ورود به بازار کار می توانند از حقوق های بالاتر از متوسط اروپا بهره مند شوند. متوسط حقوق در انگلستان ۳۲۰۰ پوند در نظر گرفته می شود که متناسب با هزینه های زندگی، شرایط ایده آلی را می توان در این کشور متصور شد. لازم بذکر است که فارغ التحصیلان دانشگاه های انگلستان میزان دریافتی بیشتری را خواهند داشت.

خدمات درمانی ایده آل

یکی از برترین مزایای مهاجرت به انگلستان، خدمات درمانی ایده آلی که دولت انگلستان برای افرادی که اقامت دارند، در نظر گرفته است. افراد در صورت کسب اقامت انگلستان قادر خواهند بود تا از این خدمات بهره مند شوند. به صورت معمول هزینه های درمان در این کشور رایگان است.

راه های اخذ اقامت و چگونگی تبدیل اقامت دائم به پاسپورت انگلستان را می توانید در صفحه 

اقامت انگلستان مطالعه نمایید.

مهاجرین موفق در انگلستان

موسسه آریاناپارس بر این باور است تا هموطنان والا مقام ما با موفقیت های چشمگیر خود در خاک سایر کشور جهان، نه تنها قادر خواهند بود که به رشد و اعتلای جایگاه کشور عزیزمان کمک کنند بلکه می توانند تجارب به دست آمده توسط خویش را در جهت افزایش دانش و تجربه مردم سرزمین عزیزمان به کار ببندند. در ادامه این مطلب قصد داریم تا زندگی ۵ تن از مهاجرین موفقی که انگلستان را به عنوان مقصد مهاجرت خویش قرار داده اند را مورد بررسی قرار دهیم.

سامی یوسف

سامی یوسف یکی از برترین خوانندگان جهان اسلام است که اصلیتی ایرانی دارد. مهاجرت به انگلستان برای سامی یوسف در سه سالگی به وقوع پیوست. در حال حاضر او را پدر راک اسلام می نمایند. سیامک رادمنش با شروع فعالیت هنری از جمله آهنگسازی و خوانندگی، نام مستعار سامی یوسف را برای خود انتخاب کرد. سامی یوسف تحصیلات خود را در دانشگاه منچستر به اتمام رسانده است.

هاله افشار

هاله افشار یکی دیگر از ایرانیان موفق در کشور انگلستان می باشد. وی فارغ التحصیل دکتری رشته علوم اجتماعی در دانشگاه کمبریج است. مدال افتخار بریتانیای کبیر (Order of the British Empire)‏ یکی از برترین جوایز هاله افشار که در سال ۲۰۰۵ میلادی دریافت کرد، برای خدمات برای تساوی بشریت می باشد. از دیگر افتخارات وی می توان به حضور در مجلس اعیان انگلستان اشاره کرد.

پروفسور محمد هاشم پسران

دکتر محمد هاشم پسران به عنوان یکی از برترین اقتصاددانان کشور انگلستان به شمار می رود که اصلیتی شیرازی دارد. وی تا سال ۲۰۱۲ در دانشگاه کمبریج به حرفه استادی مشغول به کار بود. پروفسور پسران عضو پیوسته فرهنگستان بریتانیا (British Academy)، جامعه اقتصادسنجی (Econometric Society) و مجله اقتصادسنجی (Journal of Econometrics) است.

اردوان فرهاد مشیری

تمامی علاقه مندان به فوتبال و لیگ جزیره با فرهاد مشیری آشنا هستند. فرهاد مشیری یکی از ثروتمند ترین ایرانی های انگلستان که در حال حاضر مالک باشگاه فوتبال اورتون است. اردوان فرهاد مشیری به همراه خانواده در سال ۱۹۷۹ میلادی برای مهاجرت به انگلستان اقدام کردند. وی تحصیلات خود را در 

University College London و رشته حسابداری به اتمام رسانده است.

دکتر هشیار نوشین

دکتر هوشیار نوشین پس از اخذ مدرک کارشناسی عمران در دانشگاه تهران، برای ادامه تحصیل دانشگاه امپریال انگلستان را انتخاب نمود. از سوابق دکتر هوشیار نوشین می توان به ۲۸ سال سابقه کار به عنوان مدیر مرکز تحقیقات سازه فضاکار در دانشگاه ساری انگلستان(Surrey) اشاره کرد.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها